Szakterületeink

Prémium vagyonkezelés

Pénz beszél, gazdagság suttog.

Egyedi stratégiák, diverzifikáció, professzionális portfolió építés. Forint, euró, és amerikai dollár devizákban egyaránt.

A legtöbb befektetési szolgáltató kizárólag saját termékeit ajánlja ügyfeinek. Nem csoda, hogy szinte minden számlavezetőnél kizárólag az anyavállalat, vagy a fő partner pénzintézet instrumentumait tartalmazza az összeállított befektetési csomag.
Sajnos azonban a “legjobb alapkezelő” – ahogy “legjobb bank”, vagy éppen “legjobb hitelintézet” – kategória sem létezik, ezért az 1Fi Invest szakértői egyedülálló módon több mint tízezer befektetési instrumentumot versenyeztetnek folyamatosan három devizában, tizennyolc ágazatban, huszonhét befektetési kategóriában, mind a kilenc különböző földrajzi kitettséget is figyelembe véve.
Érdeklődés Prémium Vagyonkezeléssel kapcsolatban e-mailben.


Magán egészségbiztosítás

Az egészség nem minden, de az egészség nélkül minden semmi.

A legmagasabb szintű ellátás az ország szinte minden magán egészségügyi szolgáltatójánál. Már havi 5.000 Ft-tól.

Élete során a legtöbb ember találkozik az “ingyenes” állami egészségüggyel, és természetesen sokan tisztában vannak azzal is, hogy jópénzért a magán szolgáltatóknál jelentősen gyorsabban és magasabb színvonalú ellátást vehetnek igénybe.
Arról viszont kevesen tudnak, hogy ma már létezik olyan emelt szintű egszségbiztosítási csomag Magyarországon, amellyel akár néhány ezer forintos havi díjtól – a fogászatot leszámítva – az ország összes magán egészségügyi szolgáltatója térítésmentesen igénybe vehető. Azaz mind szakorvosi vizsgálatokon, mind a képalkotó eljárások során, mind pedig ambuláns műtéteken várólista nélküli ellátásban részesül a választott csomag erejéig, sőt akár non-stop házhozjövő orvosi szolgáltatás is igényelhető – saját maga és biztosított családtagjai, gyermekei számára egyaránt. Az 1Fi Invest egészségbiztosítási szakértői részletes piacelemzést készítenek, és összehasonlítják, hogy az adott igényekhez melyik szolgáltató mely programjának mely módozatai a legoptimálisabbak.
Érdeklődés Magán Egészségbiztosítással kapcsolatban e-mailben.


Vállalati optimalizálás

A kiemelkedően sikeres vállalkozók azért olyan sikeresek, mert csillapíthatatlan vágy él bennük, hogy többet tudjanak.

Pénzügyi költségek jelentős csökkentése, hozam növelése, munkaerőmegtartó programok kidolgozása.

A vállalati költség-, és hozamoptimalizálás napjaink turbulens gazdasági környezetében, illetve az évről évre változó jogszabályi közegben különösen felértékelődött. A családi, mikrocégektől kezdve, a kis-, közép-, és nagyvállalatokig bezárólag elengedhetetlen az alkalmazkodás és a felkészülés a váratlan, sőt sokszor a várva várt helyzetekre is. A kihívásokat tovább növeli az évek óta tapasztalható munkaerőhiány, és sokszor magas fluktuáció, melynek megoldását az erősen leszűkült, kedvezményes béren kívüli juttatási keret sem könnyíti. Többek között ilyen esetekben válik szükségessé vállalati pénzügyi szakértő bevonása, aki segíti a cégvezetőket az optimális megoldások kidolgozásában és az azzal kapcsolatos későbbi döntések meghozatalában. Az 1Fi Invest vállalati specialistái mind rövid-, és hosszútávú pénzügyi hozamoptimalizálással, mind egyedi lojalitási programok kidolgozásával segítik a szakértőit bizalmukkal megtisztelő vállalatokat.
Érdeklődés Vállalati Optimalizálással kapcsolatban e-mailben.